SteelSeries Apex M750.
SteelSeries Apex M750. (Bilde: SteelSeries)

Dette har vi ikke sett før: SteelSeries' tastatur får Discord-støtte

Lyser opp når du får meldinger.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den danske utstyrsprodusenten SteelSeries slapp nylig en spillmus med spesielle egenskaper, og nå har selskapet allerede avduket et annet produkt rettet mot spillere. Apex M750 er navnet på et nytt mekanisk spilltastatur som produsenten mener gir spillerne «full pakke».

Det mest nevneverdige med Apex M750 er nok at det kommer med kommunikasjonsløsningen Discord integrert i SteelSeries Engine-programvaren.

Samtalevarslinger med lys

Det dette innebærer i praksis er at man kan synkronisere samtalevarslinger via Discord med tastaturets lyssystem, slik at man kan konfigurere lysene til å for eksempel signalisere at man har fått innkommende meldinger, eller til å gi deg informasjon om hvem som snakker.

SteelSeries Apex M750.
SteelSeries Apex M750. Foto: SteelSeries

Av andre egenskaper kommer Apex M750 med de nye, mekaniske QX2-bryterne, som er av den lineære sorten. Det betyr at tastene gir et jevnt nedtrykk hele veien ned, uten taktil tilbakemelding. Omtrent som Cherry MX Black og Red, altså. Bryterne opererer videre med et nedtrykk på 45 gram, som gjør tastene følsomme og godt egnet til hektisk spilling.

Innslaget er på 2 millimeter, det samme som Cherry MX-modellene opererer med. Ellers opplyser SteelSeries at tastaturet har en robust innpakning i aluminiumslegering tilhørende 5000-serien, som blant annet inneholder magnesium og brukes innen romfart.

Tastaturet har allerede dukket opp i diverse norske nettbutikker, og prisen ligger på rundt 1650 kroner. Det er altså dermed ikke blant de billigste modellene. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen