SteelSeries Sensei Wireless.
SteelSeries Sensei Wireless. (Bilde: SteelSeries)

Steelseries lanserer trådløs spillmus for de «kresne»

Skal være helt på nivå med kablede spillmus, ifølge produsenten.

Blant alle kunngjøringene på CES-messen har også spillerne i høyeste grad blitt tilgodesett, blant annet i form av en stilig karbon-spillmus fra EVGA og en annen spillmus fra Mad Catz som er myntet på den seriøse spilleren.

Nå er enda en ny mus for PC-spillere på vei, denne gangen fra det danske selskapet SteelSeries. Sensei Wireless er navnet på den nye spillmusen, og blir som navnet antyder en trådløs modell som visstnok ikke skal stå tilbake for sine kablede kollegaer.

God respons- og batteritid

SteelSeries sier i pressemeldingen at musen retter seg mot såkalte «kresne» spillere, noe som blant annet innebærer at både responstid og batteritid skal være tilfredsstillende til lange og intense økter.

SteelSeries Sensei Wireless.
SteelSeries Sensei Wireless.Foto: SteelSeries

I konkrete termer betyr det at Sensei Wireless har en responstid på 1 millisekund og et batteri som varer rundt 16 timer ved spillbruk, og 20 timer ved normal bruk. Produsenten opplyser for øvrig om at ladestasjonen som følger med gir deg informasjon om hvor strøm du har igjen, og fungerer også som mottaker.

Ellers har musen en lasersensor med en oppløsning på 8200 DPI som SteelSeries kaller «påkostet», men det uvisst om dette er den samme Philips-utviklede Doppler-sensoren som sitter i blant annet Mad Catz nyeste spillmus.

Kommer i mars

Danskene har videre utstyrt modellen med åtte programmérbare knapper, gummikanter for godt grep og såkalt ambidekster-design, det vil si at den kan brukes av både høyre- og venstrehendte.

Sensei Wireless er 12,9 cm lang, 6,9 cm bred, 4,1 cm høy og vekten ligger på 120 gram. Musen vil bli tilgjengelig i begynnelsen av mars i år til en veiledende utsalgspris på 1299 kroner. Se presentasjonsvideo av musen under.

Er du på utkikk etter en ny spillmus? Her er våre anbefalinger »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen