LG KC550 (t.h.) og KC780 (t.v.) (Foto: LG)

Starter priskrig på megapiksler

LG kommer med to nye kameratelefoner denne måneden, som begge legger seg i toppsjiktet av hva du kan få av kameraoptikk i telefoner i dag. LG KC780 og KC550 har henholdsvis kameraoppløsninger på 8,1 og 5 megapiksler, og utvider dermed selskapets stadig tyngre portefølje av avanserte kameratelefoner.

Billigste til nå

Med ser vi på prisen skulle en ikke tro det. Begge telefonene er de billigste i sin prisklasse i skrivende stund, med priser på 3500 og 1600 for henholdsvis KC780 og KC550. Sett i perspektiv at de fleste telefonene med åtte megapiksler fortsatt koster langt over 4000 kroner er KC780 et kupp, mens det er første gang vi ser en telefon med fem megapikslers kamera dette under 2000 kr-merket.

Når prisen presses såpass kan det være fordi LG har utelatt ganske mye fra spesifikasjonslisten til telefonene. Ingen av dem støtter 3G, og funksjoner som Wi-fi, GPS og trykkskjerm er dermed også fremmedord. Men telefonene har mye annet og by på, og kan være særdeles interessant for de som ønsker seg en god kameratelefon, men samtidig ønsker å spare på grunkene.

På vei til butikkene

For mer informasjon kan du sjekke ut prisguiden.

Her kan du se hva mer KC550 byr på og priser »

Her kan du se hva mer KC780 har mer å by på samt priser »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen