Starter filmkanal på mobil

For selskapet har signert en avtale med AT&T og Mediaflo USA som skal gi AT&Ts mobilbrukere kjente filmer. Filmkanalen Pix skal være på plass for brukerne i løpet av mai, og vil inneholde kjente og kjære filmer, som Ghostbusters, Karate Kid og Memento.

Et steg videre
Frem til nå har mye av mobilinnholdet bestått av små smakebiter av kjent innhold, som skal få brukerne til å ta i bruk innhold på andre plattform. Sony Pictures Television ser derfor på dette som et steg videre for mobil innhold.

- Det meste som ligger hos operatørene er som regel promoteringsinnhold som gir folk en liten smakebit. For øyeblikket er det ingenting der som er like underholdende som disse filmene, sier direktør for mobil underholdning i Sony Pictures Television, Eric Berger, til Reuters.

Skal ikke se hele
Pix skal sende filmer kontinuerlig, og brukerne kan i så måte komme og gå som de vil. Sony hevder at de ikke er interessert i å få folk til å sitte i timevis for å se på en liten mobilskjerm.

- Vi innser at folk bruker mobilen sin når de er på farten. Dette er ikke for de som skal se en film for første gang. Det er helt greit å ikke få med seg starten, forteller Berger.

Det er ikke kjent hva brukerne må betale for å få tilgang til kanalen eller hvorvidt Sony har planer om å lage en europeisk versjon av Pix.
 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen