Star Trek: 40 år med suksess

Alternativ tekst mangler
Egen Borg-boks er på vei.

Kultserien Star Trek er kanskje den mest betydningsfulle sci-fi-serien gjennom tidene, og "Star Trek: The Next Generation" har alene solgt 800 000 eksemplarer i Europa hvorav 48 000 av dem er solgt bare i Norden.

Nye utgivelser

I sammenheng med jubileumet slippes "Star Trek: The Next Generation" på nytt og i tillegg slippes fire ulike "Fan Collective"-bokser der fansen har stemt via nettet hvilke episoder som skal være med. Samleboksene "Borg" og "Time Travel" utgis i september, mens "Klingon" og "Q" kommer i oktober.

Paramount avslutter året med lanseringen av "Star Trek: The Animated Series" i desember, som er den eneste Star Trek-serien som enda ikke er utgitt på DVD. Fansen har ventet i nesten førti år på denne komplette serien som gjør Star Trek-samlingen fulltallig.

- Gjennom årene har historien og spesialeffektene definitivt blitt mer sofistikerte, sier sci-fi-forfatter Arthur C. Clarke ifølge BBC.

Ny, storslagen spillefilm

Fans kan glede seg over ryktene om at M:I 3-regissør J.J. Abrams skal produsere og regissere en ellevte Star Trek-film som skal ha premiere i 2008. Det ryktes også at Matt Damon skal ha en rolle i prosjektet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen