Star Trek-brillene er her

Japanske Mikomoto Beans har nå kommet med det ultimate tilbehøret til iPod Video-spilleren; en egen brille kalt iTheater som lar deg se film i bredskjermsformat. Ved å ta skjermen inn i brillen klarer iTheater å simulere en 50 tommers stor skjerm.

Brillen har to skjermer, hver med en oppløsning på 320 x 240 punkter. Brillen drives av et Lithium Ion-batteri, som lades via USB. Brillen sørger også for at brukeren er forsynt med lyd. På enden av rammen sitter det en øreplugg på hver side.

Vi har tidligere skrevet om øyeskjermsløsninger lignende iTheater. Men ingen har slått gjennom i massemarkedet, og har ofte vært for dyre til at vanlige folk har sett seg råd til å kjøpe et eksemplar. ITheater derimot vil ikke koste mer enn 260 dollar, eller rundt 1600 kroner. Desverre gjelder prisen kun for Japan, siden Mikomoto Beans så langt ikke har planlagt lansering i verken Europa eller USA.

Det eneste minuset med iTheater er kanskje at de ikke helt følger klesmoten. Akkurat som de første blåtann-hodesettene var rimelig svære, og fikk brukeren til å se ut som en dårlig blåkopi av en Star Wars-statist, vil nok heller ikke iTheater bidra til å tiltrekke personer på byen.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen