Okei, så gjør kanskje ikke hanskene deg i stand til å foreta tanketriks og de mest spektakulære jediknepene.
Teknofil
Okei, så gjør kanskje ikke hanskene deg i stand til å foreta tanketriks og de mest spektakulære jediknepene. (Bilde: Uncle Milton)

Star Wars-hansker gir deg jedikrefter

May the Force be with you.

Et av de kule knepene til jediriddere fra Star Wars-universet er å dytte og dra folk og fe til seg som de vil ved hjelp av Kraften. Nå kan den vordende jediridderen i deg ta del i moroa med denne hansken med navnet Force Glove.

Kulere blir du ikke.
Kulere blir du ikke.Foto: Uncle Milton

De som trodde at hansken benytter seg av et slags lufttrykksystem som gjør at du kan blåse ting vegg-i-mellom må nok dessverre se seg skuffet. Force Glove er først og fremst myntet på roboter, eller i vår verden metallobjektene som følger med i pakken.

Hansken benytter seg nemlig av en magnet plassert på håndflaten, som via en flippefunksjon kan enten dra til seg metallobjektet eller dytte det fra seg. Ved kjøp får du med deg to av disse metalldingsene, med en lyssabel og Battle Droids festet til seg.

Hvilken av disse alternativene du vil dytte og dra til deg får nesten være opp til deg selv, men de fleste har vel drømt om å kunne trekke til seg en lyssabel via Kraften slik jediene alltid ser ut til å gjøre.

Bli vår fan på Facebook!
Bli vår fan på Facebook!

Jedihansken er å få kjøpt hos den nettbaserte leketøybutikken Uncle Milton for den nette sum av 16,99 dollar, det vil si en norsk hundrelapp.

(Kilde: Uncle Milton)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen