Star-Trek spilleren

Etter Apples suksessoppskrift med iPod og iPod Mini; altså det å legge like stor vekt på design som gode spesifikasjoner, har det kommet flere nye alternativer på MP3-spillerfronten. Noen av disse er mer vellykkede enn andre. Fra Sør-Korea kommer det nå en MP3-spiller med et mildt sagt spennende utseende - M-Bird XT-21.

M-Bird XT-21 støtter formatene MP3 og WMA , men mangler støtte for Apples AAC format. Når det gjelder MP3 så støtter den både ID3 1.0 og 2.0 tags. I motsetning til mange andre MP3-spillere skal den kunne utnytte dette på skikkelig vis grunnet en respektabel skjermstørrelse. Større skjerm betyr muligheter for flere linjer med tekst, som igjen gir mulighet for å vise mer informasjon samtidig på skjermen.

Spilleren måler 86.7 x 38.6 x 18.7 mm og veier beskjedne 65 gram. Den er med andre ord litt kortere og mindre ”over brystet” i forhold til en iPod Mini, men den er til gjengjeld noe tykkere.

MP3-spilleren har en USB-plugg, slik at den kan fungere som en ”minnepinne” på enhver moderne datamaskin, i tillegg til MP3-spiller. Spilleren kan fåes i størrelser fra 256 MB til 1 GB.

Ellers har M-Bird XT-21 innebygget radio, sanntidskoding til MP3 (altså direkte opptak fra en CD eller lignende til MP3), stemmeopptak, mulighet for tekstlesning så vel som muligheter for å sette opp en egen spilleliste. Batteriet er et oppladbart 700 mAh Li-Ion, og skal kunne lades opp via et AC-adapter. Batterilevetiden er i skrivende stund ukjent.

Det er ennå uvisst om M-Bird XT-21 vil være å finne utenfor Koreas grenser, men en ting er i alle fall sikkert; Skal man dømme fra responsen denne har fått ute på det store Internettet så er det en MP3-spiller man enten vil hate, elske, eller elske å hate.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen