Stanser utvikling av MBM


Det kommer ikke flere versjoner av MBM

Motherboard Monitor er uten tvil et av de mest hjelpsomme programmene for de som ønsker å skvise mest mulig ut av maskinvaren sin, eller som bare ønsker best mulig oversikt over datamaskinens gjøren og laden. Takket være en god porsjon nysgjerrighet og ikke minst hjelpsomme hovedkort- og komponentprodusenter, har Alex Van Kaam kunnet avsløre de fleste detaljene i PC-en for oss - og gjort MBM uunnværlig for hardware-entusiaster verden over, men nå er det slutt.

- Det blir vanskeligere og vanskeligere å få noe god informasjon fra produsentene, skriver Van Kaam på hjemmesiden til MBM, som har blitt lei av "BS-svarene" han får på henvendelsene sine. - ABIT og µGuru er et godt eksempel, men du kan sette inn hvilket som helst navn fra listen: Det er så godt som umulig å få noe informasjon fra ATI, VIA, SiS og ASUS.

Alex Van Kaam sier også at tiden det tar å svare på henvendelser fra brukere av det enormt populære programmet nå tar så mye tid at han knapt for gjort noe annet, og at det er vanskelig å holde seg motivert etter syv og et halvt års utvikling av MBM.

Siden mesteparten av den tekniske informasjonen MBM bruker til å rapportere viftehastigheter, spenninger, temperaturer og frekvenser ble gitt fra produsentene under tausetsavtaler, kommer sannsynligvis ikke MBM-utviklingen til å bli tatt over av noen andre. Kildekoden vil kan heller ikke frigis av samme grunn, og nettstedet som holder den foreløpig siste versjonen av programvaren blir overlatt til hostingselskapets forgodtbefinnende.

Les hele "avskjedsbrevet" til MBM-utvikleren her.

(Livewiredev.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen