Standby i fem uker

Denne mobilen kan du lade opp idet fellesferien starter, dra på hytta med familien, glemme igjen laderen hjemme og likevel ha strøm til overs på mobilen når dere kommer hjem fra ferie. Da begynner det å ligne på noe!

Philips 650 (utslått)

Philips 650 har fremragende batterikapasitet - i utlandet.

Dette forutsetter riktignok at opplysningene fra produsenten stemmer, noe vi erfaringsmessig vet ikke alltid er tilfelle når det dreier seg om batterikapasitet. Men selv om du slår av en god del for potensielt selvskryt, sitter du fremdeles igjen med en liten råtass hva batteritid angår.

Taletiden oppgis i følge mobil.se til 8,5 timer. Det er også i en klasse seg for seg, skjønt vi forestiller oss at vi må slå av litt for ivrig markedsføring også her.

Intet kamera
Hvordan får man så en moderne mobiltelefon til å leve så lenge uten tilførsel av strøm fra en stikkontakt? Jo, man fjerner det strømkrevende kameraet. Philips 650 er riktignok en MMS-telefon, men den kommer uten kamera.

Det behøver du derimot ikke å hisse deg opp over, for når så du vel en Philips mobiltelefon i norske butikkhyller sist?

Riktig, Philips selger ikke mobiltelefoner i Norge lenger. Skal du nyte godt av den angivelig fremragende batterikapasiteten på Philips 650, må du altså kjøpe den i utlandet.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen