Stallone til fjells

Stallone i den orginale
Stallone i den orginale "Cliffhanger".

Den gode kritikken til "Rambo"- og "Rocky"-oppfølgerne ser ut til å ha gitt mersmak, for Stallone gir seg ikke med å blåse liv i gamle helter.

Hans forrige film, "Rambo", hadde ikke en gang herjet ferdig fra seg på kino før Stallone inngikk en lukrativ avtale med "Rambo"-produsent Danny Dimbort om å regissere og spille i to nye actionfilmer.

Spenning i stor høyde

Selv om de fleste sikkert håpet på en ny "Rambo"-film ser det nå ut som Stallone vender blikket mot fjellklatreren Gabe Walker og filmen "Cliffhanger", det hevder Hollywood.com.

For de av dere som ikke har sett "Cliffhanger": Stallone spiller Gabe, en fjellklatrer som fortsatt sliter etter å ha mistet en venn i en forferdelig klatreulykke. Han blir spurt om å dra tilbake til de samme fjellene for å redde en gruppe folk. Det han ikke vet er at det denne gruppen folk egentlig vil ha hjelp til, er å finne tre bokser som er fylt med hundre millioner dollar. Og disse folkene er ikke av den høflige typen som pent spør om hjelp. Dermed er jo alt duket for action i fjellheimen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen