Stakk stjålet mobil opp i rumpa

Det britiske forsikringsselskapet CPP har frigjort en oversikt over de mest påfallende historiene relatert til tap av mobiltelefoner. Historiene knytter seg til kundenes erstatningskrav.

Som kjent kan slike historier være svært fargerike, blant annet er det utgitt bøker som gjenforteller fortryllende beretninger fra ulykkelige forsikringskunder.

Opp i endetarmen

Vi vet pent lite om motivasjonen for å gjemme tjuvegods i endetarmen, men det var i hvert fall hva en britisk forsikringskunde kunne rapportere å ha blitt utsatt for. Han hadde blitt frastjålet mobilen sin, og kjeltringen fant det altså for godt å stikke mobilen opp i rumpa.

Hvorfor offeret var vitne til det besnærende forsvinningsnummeret, sier historien dessverre ingenting om.

Det ringer i treet

Litt mindre mystisk er nok historien om toåringen som la mammas mobil i potta og tisset på den. Den slags blir det naturligvis forsikringssak av.

Og at skjærer kan være ganske frekke, er vi heller ikke helt ukjente med. De britiske skjærene er visst ikke det spor bedre enn sine norske artsfrender, i hvert fall kunne en kunde melde at en skjære hadde stukket av med mobiltelefonen.

– Jeg hørte den ringe i et tre, la kunden for sikkerhets skyld til.

Formodentlig siktet han til telefonen, og ikke fuglen.

Dyre dyr

Det er i det hele tatt påfallende hvordan dyr i mange tilfeller må ta på seg ansvaret for britenes tapte mobiltelefoner.

En kunde kunne fortelle at telefonen ble smadret idet han ble stanget av en sau, mens en annen sørgmodig måtte medgi at kaninen hans nok hadde spist opp mobilen.

Andre ganger kan det nok herske noe mer tvil omkring ansvarsforholdet. Kunden som ødela telefonen sin ved å miste den i en bøtte vann, kunne for eksempel fortelle at det hele ble foranlediget av en fugl som bæsjet på vinduet.

Konklusjonen var dermed krystallklar: Det var fuglens feil.

Det spørs nok om forsikringsselskapet var av samme oppfatning.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen