Stadig muligheter for Buffy-spinoff

Ifølge Scifi.com har Joss Whedon, hjernen bak Buffy-serien, fortalt at det fremdeles er muligheter for at det vil bli laget en spinoff-serie med utgangspunkt i ”The Buffyverse”, seriens ekvivalent av vårt eget univers.

Blir det mer av denne karen her?
Blir det mer av denne karen her?

Nye muligheter

Ikke lenge etter at kultserien måtte gravlegges etter syv sesonger, verserte det rykter om en forestående spinoff-serie. Men så kjølnet ryktene, og fans av serien har nå ventet i over fem år uten at noe har skjedd. I mellomtiden har Whedon vært opptatt med å viderefortelle historien om ”The Scooby Gang” i tegneserieform - ofte referert til som sesong 8 av serien. Under en TV-konferanse satte imidlertid Whedon fart på ryktene igjen:

- Det er så mange stjerneskuespillere som igjen må samles for at en spinoff-serie skal kunne realiseres. Men det er en god grunn til at jeg har arbeidet med alle disse talentene og det er tydeligvis ikke så lett for meg å slippe denne historien, så det ville vært skikkelig kult om vi hadde fått det til, fortalte Whedon.

Spike?

Like etter at Buffy-serien ble avsluttet gikk det rykter om at Whedon allerede var i gang med å utvikle en serie basert enten på vampyren Spike eller en miniserie basert på Buffys vokter Rupert Miles. Ingen av ideene ble realisert, og ingen vet hvem en eventuell ny serie vil ta utgangspunkt i.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen