Stadig heftigere Xperia X2

Stadig heftigere Xperia X2

Selv om Sony Ericsson ikke engang vil bekrefte at det kommer en etterfølger til Xperia X1, har ryktene om X2 florert den siste tiden.

Bare forrige uke kom det ifølge mobil.se stadig oppdateringer om hva den nye telefonen skal inneholde.

Multimediamobil

Lekkasjene om spesifikasjoner skal blant annet avsløre et åtte megapikslers kamera med video i VGA (640 x480 og 30 bilder i sekundet), mens dagens modell ikke har mer en et litt foreldet 3.2 megapikslers kamera.

X2 skal også ha innebygget bevegelsessensor som man skal kunne ha nytte av både i ulike programmer og spill ved å bevege på telefonen.

OLED-skjermen skal ikke bare være større på X2, den skal også ha forbedret oppløsning, bedre kontrastnivå og mindre strømforbruk.

Windows Mobile
Sony Ericsssons nye flaggskip skal også være en av de første til å komme med operativsystemet Windows Mobile 6.5. I tillegg skal telefonen være mulig å oppgradere til Windows Mobile 7 som kommer til neste år.

Mens X1 ble produsert av HTC, ble det i fjor kjent at dette var slutt på dette samarbeidet mellom HTC og Sony Ericsson. I stedet vil X2 produseres av Foxconn, som akkurat som HTC er en thaiwansk elektrogigant.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen