Stadig flere mobilsurfere

De aller fleste av oss sverger fortsatt til PC-en når vi skal surfe på nett. En ny undersøkelse viser imidlertid at internettbrukere for alvor er i ferd med å oppdage mobiltelefonenes surfemuligheter.

En undersøkelse gjort av analysebyrået Ipsos Insight avslører at i flere land er mobiltelefonen godt på vei til å bli et veldig populært surfeverktøy. To av disse landene er Frankrike og Storbritannia.

Et tredje land er, ikke overraskende, Japan. I dag bruker 4 av 10 japanere mobiltelefonen til surfing. I følge N24.no er dette en dobling fra 2003.

28 prosent av verdens mobilbrukere har brukt sine telefoner til å surfe på internett. Det er heller ikke bare barn og unge som bruker telefonen til surfing. Det er like mange mobilsurfere over 35 år som under.

- Internett-søk på mobiltelefonen er i ferd med å bli en dagligdags aktivitet for alle typer mennesker, forteller visepresident Brian Cruikshank i Ipsos Insight.

Det finnes imidlertid land hvor mobilsurfing fortsatt har til gode å bli virkelig populært. Her trekker Ipsos Insight spesielt frem Canada, hvor befolkningen i stedet har trykket WiFi-tilgang fra bærbare PC-er til sine bryst.

(Kilde: N24.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen