Stadig flere bytter mobiloperatør

Sammenliknet med tallene fra i fjor, er det mer enn 23 000 flere kunder som bytter mobilselskap i Ã¥rets oktobermÃ¥ned. Tallene for september er i overkant av 48 000 bytter.

Økningen i antallet porteringer, som bytte mellom mobilselskap heter på fagspråket, har økt jevnt og trutt siden ordningen ble igangsatt for snart fire år siden. Totalt er det gjort mer enn 1,5 millioner slike bytter siden 1. desember 2001.

Prisbevisste eller lettlurte?

Post- og Teletilsynes lanserte i august 2002 et nettsted som gjør det enklere å sammenlikne priser hos de forskjellige mobilselskapene.

Du kan selv angi hvor mye du ringer og hvor mange SMS og MMS-meldinger du sender i måneden, og få råd om hvilket abonnement som passer best for deg.

En annen grunn til at mange bytter mobilselskap, kan være tilgjengeligheten og tilbud på mobiltelefoner. I de store elektronikk-kjedene som Elkjøp og Expert står tilbud fra de forskjellige mobilselskapene side om side, og i mange tilfeller vil det trolig være mobiltelefonen – og ikke mobilabonnementet – som vil være avgjørende.

Vil du finne ut hvilket abonnement som passer best for deg kan du gå inn på Post- og Teletilsynets kalkulator.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen