Stadig flere BenQ-modeller

Siemens' mobildivisjon har som kjent blitt kjøpt opp av BenQ, og vi er alle spente på om taiwanerne klarer å puste liv i produsenten. Nå er ikke lenger BenQ ukjent for oss, og vi har testet flere Benq-Siemens-telefoner. De aller raskeste der ute har kanskje fått slanket lommeboken sin til fordel for et eksemplar.

Her finner du en oversikt over de første BenQ-telefonene, og vi får frem litt synspunkter.

BenQ-Siemens S68

I testen av S68 fant vi ut at en mer eksklusiv telefon for en tusenlapp skal du lete lenge etter. BenQ-Siemens S68 har nemlig en utførelse som minner om alt annet enn billig plast, i tillegg til at den er både tynn og lett. Og det hele til en latterlig billig penge.


Eksklusiv lavpris

Der stopper imidlertid jubelen for teknofriker. Telefonen har ikke kamera, og den har ikke mp3-spiller. Ei heller har den UMTS eller EDGE. Det er virkelig en telefon, i ordets rette forstand.

Her kan du lese vår test av BenQ-Siemens S68 >>

S68 i prisguiden >>

Benq-Siemens EF81

Likte du Motorola razr v3? Da bør du ta en titt på BenQ-Siemens EF81, som kan skryte av lekker design og mye teknologi. I vår test ble designen satt stor pris på, mens ulempene likevel var tilstede på andre områder.


3G-telefon i metall

EF81 imponerer først og fremst med sitt utseende. Telefonen er syltynn, og er i metallutførelse. Men det er ikke bare designavdelingen som har gjort jobben sin. EF81 har blitt proppet med teknologi, som for eksempel et kamera på to megapiksler, 3G, to skjermer med herlig oppløsning, og det aller meste av nyttige funksjoner.

BenQ-Siemens EF81 er nok en av de telefonene man har hatt størst forventninger til. Kanskje litt for store forventninger? Menysystemet er nemlig ikke av det raskeste vi har vært borti.

Også EF81 er å finne i butikkhyllene allerede nå, men du må kanskje belage deg på litt leting.

Her kan du lese vår test av BenQ-Siemens EF81 >>

EF81 i prisguiden >>

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen