ST60 er på vei

Siemens slipper i disse dager en ny telefon på det europeiske markedet. ST60 er oppfølgeren til kameratelefonen ST55, og har i tillegg til å ha det samme designet som forgjengeren også nærmest identiske spesifikasjoner.

Et par forandringer er det allikevel verdt å merke seg. Blant annet har Siemens denne gangen tatt til vettet og utstyrt telefonen med Java-støtte, noe som til manges store overraskelse var utelatt i ST55.

Kameraet på telefonen har også blitt utvidet til å kunne ta opp videoklipp i tillegg til å kunne ta vanlige bilder. Videoklippene kan man sende til andre telefoner eller e-post adresser via telefonens MMS-funksjon. Med en vekt på 87 gram er dermed ST60 den minste telefonen på markedet som har muligheter for å ta opp og sende videoklipp.

Skjermen på ST60 er den samme som på ST55, en 65.000 fargers TFT-skjerm med en oppløsning på 120 x 160 piksler, noe som absolutt burde holde for en kameratelefon og tilsvarer for eksempel Sony Ericssons T610.

Det er forventet at ST60 vil innta norske butikkhyller i løpet av måneden, og at den vil koste et par hundrelapper mer enn ST55 gjorde da den ble lansert.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen