Test

SpywareBlaster

Andre antispyware programmer angriper spyware-problematikken ved å søke etter spionprogrammer som er allerede installert på din PC. SpywareBaster derimot forhindrer at slike programmer blir installert i utgangspunktet.

SpywareBlaster gjør dette på den måten at det forhindrer at ActiveX-kontroller blir installert via en webside. På den måten kan man kjøre nettleseren Internet Explorer med ActiveX slått på, men de vil ikke blitt lastet ned. Alle andre ActiveX-kontroller (de som ikke kontrolleres av spionprogrammer), skal fungere som de skal.

SpywareBlaster har en innebygd database med oversikt over kjente spionprogrammer, og denne databasen kan på en enkel måte oppdateres via en knapp i SpywareBlaster-programmet.

Programmet fjerner ikke spionprogrammer som er allerede installert, så det anbefales at du kjøre programmer som fjerne spionprogrammer, før du installerer SpywareBlaster. Bruker du Internett en del, vil du garantert finne en slike spionprogrammer, som lastes ned på din PC uten at du er klar over det. Vi anbefaler Ad-aware og Spybot. Kjør gjerne begge programmene, fordi det ene programmer finner gjerne spionprogrammer det andre programmet ikke finner.

Med SpyBlaster kan du også å ta "snapshot" av innstillinger i din PC i "ren tilstand", og endre disse senere, i tilfelle dette blir endret av spyware eller såkalte "nettleser kidnappere". Et eksempel på dette er at din starteside blir endret, uten at du selv har foretatt slike endringer.

SpywareBlasterLast ned SpywareBlaster

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen