Spretten alt-i-ett maskin

HP har lansert en alt-i-ett stasjonær datamaskin med berøringsskjerm som kan lenes 60 grader bakover. Poenget er at skjermen skal kunne tilrettelegges for brukere i forskjellige anledninger, eksempelvis i det offentlige rom.

Det dreier seg om to maskiner, nemlig «HP TouchSmart610 Consumer PC» og «HP TouchSmart 9300 Elite Business PC», som er rettet mot henholdsvis steder i det offentlige rom, det vil si hvor forbipasserende kan bruke maskinen, og internt i bedrifter. Skjermene skal kunne stå nesten vertikalt som tradisjonelle skjermer, men kan også lenes tilbake nesten horisontalt.

TouchSmart610 Consumer PC og TouchSmart 9300 Elite Business PC har 23-tommers LCD-skjerm (1920x1080) med lED-baklys. TouchSmart610 har HP LinkUp-applikasjon som kan brukes til å koble maskinen trådløst til en bærbar PC. TouchSmart 9300 er utstyrt med andre generasjon Intel Core prosessor, og mulighet for forhåndsinstallert Windows 7. Den ha 16 GB internt minne, valgfri 160 GB SSD-enhet, og to megapikslers kamera med mulighet for ansiktsgjenkjenning.

Tilgjengelighet og pris

HP TouchSmart610 Consumer PC skal etter planen være markedsklar i USA i denne uka til en pris på 899,99 USD (5200 NOK), mens HP TouchSmart 9300 Business PC kommer i mai (pris er foreløpig ikke klar).

(Kilder: Techpowerup, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen