Sprekt discotastatur

Sprekt discotastatur

Sørkoreanske Luxium Lighting and Technology har utvilsomt sett seg lei på tastaturene fra de tradisjonelle PC-produsentene. I tillegg har nå tatt utfordringen med å overgå de relativt spennende designtastaturene til blant annet Logitech. Derfor har de laget det de kaller det første interaktive PC-tastaturet, Luxeed.

Last ned fargemønstre
Hver eneste tast kan bli definert med egen farge og lysstyrke. Med hele 512 farger å velge mellom bør det finnes farger for de fleste anledninger. Dette betyr at du som bruker for eksempel kan velge en blå farge på en litt slitsom mandag. Eventuelt et mer fargesprakende vidunder for en dag man er helt på høyden.

Blir det for slitsomt å programmere tastene selv skal det være mulig å laste ned fargemønstre direkte fra selskapets nettside.

Disco på lørdagskvelden
Luxeed har imidlertid flere funksjoner å by på. Hva sies for eksempel om muligheten til å styre fargene i forhold til lydnivået i nærheten? Noen vil kanskje synes dette kan bli litt slitsomt. Ironisk nok blir tastaturet markedsført som et middel mot stress, i form av lysterapi.

Uansett er det hyggelig å se at bransjen fornyer seg. Beklageligvis er det ikke kjent hvor mye tastaturet vil koste eller hvorvidt dette vil bli tilgjengelig i Norge i løpet av rimelig tid.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen