Spotify snart på mobiler og spillkonsoller?

Spotify snart på mobiler og spillkonsoller?

Det har vært kjent en stund at musikktjenesten Spotify vil bli tilgjengelig på Iphone, samt at det jobbes med å utvikle versjoner til andre mobilmerker. Denne uken gjorde Spotify-gründerne ”Libspotify” tilgjengelig for eksterne utviklere. Dette innebærer at andre kan lage programmer som kommuniserer med Spotify-serveren. I følge Mobil.se betyr det at Spotify snart kan bli tilgjengelig på flere mobiler og mediespillere, samt spillkonsoller. Både for mobilbrukere flest, og for de som bruker en spillkonsoll som mediesenter, kan dette være interessante nyheter.
Daniel Ek, en av gründerne bak Spotify, uttalte etter sigende til The Guardian at det finnes områder hvor de ikke har ressursene som kreves til å teste det ut på egenhånd. Videre sa Ek at brukerne ønsker å bruke tjenesten på flere ulike måter, og at å gi tilgang til dette er den eneste måten for musikkbransjen til å få folk til å betale for musikk igjen.
For å ta i bruk Spotify på øvrige plattformer blir nemlig forutsetningen at du er betalende bruker av Spotify. For øyeblikket koster det 99 kroner per måned å abonnere på tjenesten til bruk på PC.  
 

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 6GB


Jeg bruker mye data:

Telipol Fri 12GB


Jeg er superbruker:

Telipol Fri 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen