Spotify på Rimi

Det er ICA Norge og Spotify som inngår et samarbeid, hvilket innebærer at Spotify Premium finnes tilgjengelig gjennom ICA og Rimi sine 620 butikker. ICA blir dermed første dagligvarekjede i verden som selger Spotify Premium.

- Vi er utrolig glade for å kunne tilby våre brukere muligheten til å kjøpe Spotify Premium ikke bare online, men også i ICAs butikker. Vi vil gi våre brukere så mange betalingsalternativer som mulig, sier Daniel Ek, administrerende direktør i Spotify, i en pressemelding.

Avtalen gjør det mulig å kjøpe Spotify Premium uten å foreta nettkjøp, samt at det åpner for å kunne gi Spotify som gave. Spotify Premium vil være tilgjengelig i ICA Nær, ICA MAXI, ICA Supermarked og Rimi.

– For ICA er det viktig å kunne tilby produkter som vi ser at forbrukerne etterspør og samtidig gjøre det enkelt for kundene våre. Vi ser at Spotify er en tjeneste mange velger å benytte seg av, og vi ønsker å tilgjengeliggjøre dette for kundene våre uten ekstra kostnad, sier kategoriansvarlig Andrè Sunnevåg Olsen.

Det blir ikke noe fysisk produkt i du plukker i hyllene, kan Olsen fortelle Teknofil.no.

- Vi lanserer produktet allerede om noen få timer, og da kan du gå i kassen og kjøpe et Spotify Premium-abonnement. Vi skanner inn en kode i kassen, og du får registreringskoden på kvitteringen. Det er bra for oss, da vi slipper lagerkostnader, sier han.

Forventer dere å selge mange abonnement?

- Det gjør vi selvfølgelig, vi hadde ikke lansert om vi ikke hadde trodd det. Vi har jo solgt CD-er i butikkene våre, og vi ser at dette salget går ned. Da er det vår jobb å følge med på de nye tingene som skjer og tilby dette, sier Olsen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen