Spotify oppgraderes

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den populære musikktjenesen Spotify får en rekke nye funksjoner – en ny versjon (0.4.3) presenteres som neste generasjon Spotify, og skal være den største oppgraderingen på lenge.

Blant nyhetene er sosiale funksjoner med blant annet mulighet til å publisere spillelister på Facebook, Twitter og andre nettsider. Spotify skal tilby integrering med Facebook – det vil dukke opp egen fane for Facebook-feed med musikk som dine venner har publisert på Facebook.

Meningen er også at organisering av musikk i Spotify skal forbedres. Ny Library-mappe i venstre marg skal kunne brukes til å organisere musikk fra flere brukere. Ny verktøylinje skal gjøre det enklere å abonnere på spillelistene.

Det skal være mulig å søke etter og legge til en oversikt over andre Spotify-brukere, og enkeltlåter skal kunne sendes direkte til dine venner med klikk-og-dra metoden i Spotify grensesnittet, eventuelt høyreklikke på en låt og velge "send to" fra menyen.

Alle spillelister vil få en teller som viser hvor mange brukere som har abonnert på den aktuelle spillelisten, og et klikk på telleren vil vise hvilke brukernavn som har abonnert.

Du finner detaljene rundt den nye versjonen på spotify.com. Utrulling av den nye Spotify-versjonen skal settes i gang i dag, men det vil ta noen dager før alle brukere har fått dette på plass. Selve oppgraderingen vil skje automatisk, det vil si brukerne trenger ikke å laste ned noe ekstra.

(Kilde: Spotify.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen