Spotify med høyere kvalitet

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Spotify jobber for tiden med å lage nye tjenester forbeholdt betalende kunder for å øke interessen for abonnementene deres. Den første er nå lansert og gir kunder som betaler 99 kr måneden tilbud om å lytte til musikk i CD-kvalitet.

Standard bit-rate på Spotify er 160 kb/s, mens betalende kunder nå vil tilbys det dobbelte, en 320 kb/s Ogg Vorbis q9 kodek som tilsvarer CD-kvalitet og som visstnok skal være den høyeste bit-raten som tilbys blant digital musikktjenester.

I starten vil bare de mest populære sangene være tilgjengelig i høy kvalitet, men det jobbes med å konvertere hele biblioteket, en jobb som vil sluttføres i løpet av et par uker. Betalende brukere må selv aktivere tjenesten i preferansemenyen under valget "Enable high bitrate". Nyeste versjon av programvaren behøves også, men Spotifys standardinstallasjon oppdaterer programvaren automatisk ved oppstart.

Har du fortsatt behov for en Spotify-invitasjon kan du besøke denne tråden på vårt forum. Det finnes også et initiativ til å lage en lang Spotify-spilleliste med brukernes favorittsanger. Listen er på over 250 låter og du finner den her.

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen