Spotify kommer på TV

Musikkstreaming-tjenesten vil inn på alle apparatene dine, virker det som. Spotify har hoppet fra PC-en til mobilen – og vil nå også innta TV-en din.

I dag lanserte Spotify tjenesten sin på finske og svenske TV-er i samarbeid med teleoperatøren Teliasonera. Selskapet, som her hjemme kanskje er mest kjent som mobiloperatør og eier av NetCom, har også 120 000 digital-TV-kunder i våre naboland. Det er disse som nå får enkel tilgang til Spotify via fjernkontrollen. Forutsetningen er at du er Premium-kunde, gratisabonnenter får ikke tilgang.

Dette er i tråd med Spotifys tidligere strategi med å kun gjøre mobilklienten tilgjengelig for betalende abonnenter, og på den måten tjene penger på tjenesten sin.

Her hjemme er det foreløpig ikke klart om vi får Spotify på TV-en.

- Både vi i NetCom og NextGenTel er med i loopen på hva som skjer i konsern. Vi holder alle muligheter åpne uten at vi konkretiserer noe nå, sier Marius Halle, innholdsansvarlig i NetCom, til Teknofil.no.

Da er det vel mest sannsynlig at et eventuelt Spotify-tilbud vil komme gjennom NextGenTels tjeneste?

- Ja, det er nok mest nærliggende, de har et IP-TV-tilbud allerede i dag, sier Halle. Han kan derimot ikke si noe om en evnentuell tidshorisont for en norgeslansering.

Les også: Spotify på iPhone kan koste skjorta.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen