(Bilde: Spotify)

Spotify vil gi deg den perfekte musikken

Lanserer ny funksjon for å finne de beste spillelistene.

Spotify fortsetter å utvide tjenesten sin, og har nettopp sluppet en oppdatering av sine iOS- og Android-apper. Den største forbedringen i den nye applikasjonen er en helt ny funksjon kalt Browse, som skal gjøre det langt lettere å finne spillelister. 

Finn de beste spillelistene

Sammen med tidligere lanserte funksjoner som Discover og Radio vil Spotify gjøre det lettere for deg å tråle igjennom deres massive musikkbibliotek. Det finnes allerede over én milliard Spotify-spillelister, og med deres nye Browse-funksjonalitet har Spotify plukket ut 20 000 av sine favoritter.

Akkurat hvordan de har kommet frem til hvilke de liker best sier de ikke noe om, men det er naturlig å anta at de er basert på sjanger og antall følgere. 

Ikke i Norge ennå

Funksjonen er fortsatt ikke rullet ut i Norge, men The Verge nevner at spillelister som "Italian dinner", "Dubstep Workout" og "Namaste" alle ligger høyt opp på listen over anbefalte spillelister fra Spotify. 

Sett bort ifra brukerskapte spillelister har Spotify også laget egne spillelister, og introduserer ting som toplister, nylanseringer og sjangersider som gjør det lettere å finne musikk innenfor generelle sjangere, og ikke bare artister/album/sanger. 

Spotify jobber også med å oppdatere meldingsfunksjonen sin, som skal gjøre det lettere å ha oversikt over anbefalinger du sender og mottar. 

Spotify har mange skjulte funksjoner: 
Les våre ti triks for å bli en Spotify-mester »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen