(Bilde: Spotify)

Spotify vil begynne med videoannonser

Se en reklame for å få 30 minutter reklamefri musikk.

Hvis du bruker Spotify uten å betale for det, er du sikkert vant til å få musikken din avbrutt av reklamer i ny og ne. Hele tre av fire Spotify-brukere har gått for musikktjenestens gratisalternativ, og velger å heller høre på reklame enn å betale månedsavgiften på 99 kroner.

Nå melder nettstedet AdAge at det svenske musikkselskapet jobber for å utvide tilbudet for annonsørene, ved i innføre videoannonser. 

«Kjøp» reklamefri musikklytting

I motsetning til de vanlige lydreklamene til Spotify vil brukeren selv velge om han vil se dem eller ikke. Som belønning for å se en reklamevideo på mellom 15 og 30 sekunder vil brukeren få 30 minutter reklamefri lytting etterpå. Dette håper Spotify vil være en god nok belønning for å få brukerne til å spille av videoene. 

På mobiltelefoner vil videoen vises i fullskjerm, mens på PC-en vil videoen dukke opp som et videovindu over selve klienten. 

Først USA

Videoreklamene vil først slippes på det amerikanske markedet i løpet av året, men blir formatet en suksess vil trolig annonsører i andre markeder også få det samme tilbudet. 

Vil du lære deg mer om Spotify? 
10 triks for å bli en Spotify-mester »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen