Spotify Party lar deg velge mellom tre ulike stemningstyper via en enkel glidebryter.
Spotify Party lar deg velge mellom tre ulike stemningstyper via en enkel glidebryter. (Bilde: Spotify/YouTube)

Spotify får ny funksjon for de festglade

«Spotify Party» mikser automatisk musikk til alle mulige anledninger.

Den populære musikkstrømmetjenesten Spotify har trappet opp satsingen på nye funksjoner den siste tiden, mye på grunn av konkurransen fra nye Apple Music. I en pressemelding har Spotify nå kunngjort nok en ny funksjon - denne gangen rettet mot festløvene.

Den nye funksjonen heter Spotify Party og lar deg i korte trekk mikse sammen musikk for å tilpasse den spesifikt til fester og andre former for sosiale sammenkomster.

Proffe spillister

Det hele fungerer ved å la brukeren velge mellom spillelister som representerer ulike musikalske sjangre, stemninger og tempo-nivåer, og hvor overgangene mellom låtene automatisk mikses sammen uten pause i avspillingen.

Spillelistene er ifølge pressemeldingen profesjonelt mikset og skal by på helt jevne overganger hvor låtene glir inn i hverandre helt sømløst i beste DJ-stil. Man kan når som helst velge mellom tre ulike «stemning-nivåer» om man vil endre sammenkomstens karakter underveis, og musikken vil fortsette å spille sammenhengende mens endringene foretas.

Tilgjengelig nå

Selv om spillelistene er laget på forhånd har man samtidig en viss fleksibilitet ved at man enkelt kan legge til, fjerne og flytte rundt på sanger uten å måtte avbryte musikken takket være en funksjon som heter «Play Queue».

Det overordnede målet med Spotify Party er altså å spare brukeren for det tidkrevende bryet med å sette sammen egnede spillelister med sanger som passer til hverandre til festen på egen hånd. Funksjonen rulles ut til både Android- og iOS-versjonen av Spotify i disse dager.

Mer informasjon kan du finne hos Spotify, og den korte reklamevideoen under gir deg også et lite innblikk i hvordan Spotify Party fungerer i praksis.

Er du nysgjerrig på hva Spotify har servert deg gjennom året? Nå kan du sjekke de ferskeste, statistiske detaljene »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen