Spotify er klar med iPad-versjon

Teknofil Spotify er klar med iPad-versjon

Spotify er klar med iPad-versjon

Nytt grensesnitt og nye funksjoner til Apples nettbrett.

Om du oppdaterer Spotify på din iPad, vil du få en ny brukeropplevelse tilpasset den høye oppløsningen på den nye iPad-en. Albumbilder og grafikk er oppdatert, så du får en helt annen brukeropplevelse enn med den gamle versjonen, der bilder tilpasset små skjermer ble strukket ut så de skulle passe på iPad-skjermen.

Alt på ett sted

Grafikken på den nye versjonen er tilpasset den høye oppløsningen på Apples nye nettbrett. Skjermbildet til venstre er fra den gamle versjonen av Spotify på iPad.
Grafikken på den nye versjonen er tilpasset den høye oppløsningen på Apples nye nettbrett. Skjermbildet til venstre er fra den gamle versjonen av Spotify på iPad.

Men det grafiske er bare en liten del av den nye brukeropplevelsen. Viktigere er det at du nå kan søke etter spillelister, brukere eller musikk fra ett og samme skjermbilde. Det er også blitt enklere å se hva som er populært, og hva kontaktene dine hører på.

Les også: Prøv ut ny Spotify for Android

Nye funksjoner

En annen nyhet er crossfade, der den ene låten flettes inn i den neste uten pause i mellom. Du bestemmer selv hvor lang denne overtoningen skal være, fra 0 til 12 sekunder. I tillegg har Spotify integrert AirPlay, så du kan strømme musikken din til høyttalere eller musikkanlegg som støtter dette.

Applikasjonen er fremdeles gratis, og har du installert Spotify fra før, så vil du få den nye versjonen ved å oppdatere i AppStore.

Enkelte av de nye funksjonene, som avspilling uten pauser og overtoning av musikk, er også tilgjengelig om du oppdaterer Spotify-applikasjonen på iPhone.

Se også vår oversikt over de essensielle iPhone-appene

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen