Beatles ble årets julegave fra strømmetjenestene.
Beatles ble årets julegave fra strømmetjenestene. (Bilde: YouTube)

Spotify, Apple Music og Tidals julegave til brukerne ble en braksuksess

Strømmingen av Beatles-låter tok helt av i julen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

På selveste julaften meldte vi at samtlige av de mest populære musikkstrømmetjenestene hadde en stor julegave til brukerne i nissesekken, nemlig hele utvalget av musikken til den legendariske gruppen The Beatles. Som blant andre Daily Mail melder ble gaven en solid suksess.

Beatles-låtene ble nemlig strømmet intet mindre enn 50 millioner ganger bare i løpet av de første 48 timene etter at bandets musikk ble lagt ut hos Spotify, Apple Music, Tidal og de andre strømmetjenestene.

«Come Together» mest populær

Tallene skulle være en ganske god indikasjon på at bandet, som ble oppløst i 1970, fremdeles har stor appell blant svært mange mennesker.

Samtlige av studioalbumene til bandet er nå tilgjengelige hos strømmetjenestene.
Samtlige av studioalbumene til bandet er nå tilgjengelige hos strømmetjenestene. Foto: YouTube

Av andre statistiske opplysninger kom det frem at den Beatles-låten som ble strømmet hyppigst var «Come Together», som ble strømmet over 1,8 millioner ganger.

Flest fans hos Spotify

Ellers var det Spotify som hadde den største andelen Beatles-fan. 65 prosent av dem som strømmet bandets musikk i løpet av de første to døgnene var Spotify-brukere. Analyser skal også ha avdekket at frasen «The Beatles streaming» ble nevnt hele 46 000 ganger på sosiale medier.

I tillegg til Spotify, Apple Music og Tidal ble Beatles-musikken også lagt ut på Amazon Prime, Google Play, Deezer, Rhapsody, Microsoft Groove og Slacker. Låtene skal være tilgjengelig i gratisversjonen av de ulike tjenestene.

Spotifys nye funksjon er nok også aktuell i disse høytidstider: Nå kan du nemlig enkelt mikse musikk til alle anledninger »

(Via Time)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen