Sporløse forsvinninger på Android Market

Utviklere mister stjernene sine.

Mye rart har skjedd i Android Market i det siste. Forrige uke kunne vi melde om endringer i søkemoteren som fikk utviklerne til å se rødt, og denne uken er Google enda en gang i trøbbel.

Nå har nemlig haugevis av anmeldelser av applikasjoner sporløst forsvunnet, og utviklere er redde for hvordan det vil påvirke salget.

Utbredt problem

Anmeldelsene som har forsvunnet er rangert med alt fra én til fem stjerner, og ingen vet hvordan eller hvor de har blitt av.

- I løpet av de siste timene har antallet anmeldelser av applikasjonene mine halvert seg, skriver én av mange utviklere på Googles supportforum for Android market.

Og det stopper ikke der. En annen utvikler skriver han hadde 70 kommentarer på applikasjonen sin, men nå er tallet nede i 28. En tredje utvikler sier at han har mistet så mange stjerner på den ene applikasjonen hans at den nå har færre stjerner enn gratisversjonen av applikasjonen.

- Jobber med saken

En Google-representant har også kommentert i forumtråden, og sagt at de er klar over problemet, men sier ingenting om når de tror det kan rettes, og heller ikke hvor problemet stammer fra.

Noen av utviklerne tror det kan være en serverkrasj hos Google som har fått anmeldelsene til å forsvinne, mens andre krysser fingrene for at det bare er et midlertidig uhell.

Les også: Utviklere i harnisk over endringene i Android Market

(Kilder: supportforum for Android market via Phone Arena)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen