Spore lanseres for Iphone

(Foto: Electric Pig)
(Foto: Electric Pig)

Dersom du pleier å pløye nyhetssidene på nettet jevnlig, har du mest sannsynlig hørt om PC-spillet Spore, som har fått svært mye oppmerksomhet denne uken.

Spillet er det nyeste prosjektet fra Sim City-skaper Will Wright, og går ut på å styre organismer gjennom evolusjonsperioden. Kort fortalt begynner du som en celle, og kan ende opp som en intergalaktisk hersker.

Iphone-versjon slippes i dag

Spore er imidlertid ikke bare forbeholdt PC-er og konsoller. I dag kommer nemlig Iphone-versjonen av spillet. Denne utgaven, som har fått navnet Spore Origins, er selvsagt betydelig mindre avansert enn originalen, men virker likevel lovende nok.

I Spore Origins starter du på samme måte som i den vanlige utgaven – du begynner altså som en liten celle. Spillet går i hovedsak ut på å spise organismer som er mindre enn deg selv, og flykte fra de som er større. Når du har fått i deg nok vitaminer og andre nyttige saker, kan du gi skapningen din forskjellige egenskaper for å overleve gjennom de totalt 35 nivåene.

Spillet fungerer både på Iphone, Iphone 3G og Ipod Touch.

Spore Origins er bare ett av mange interessante spill som dukker opp i dag. Blant de andre titlene finner du for eksempel Need for Speed: Underground og Sims 3.

(Kilde: Electric Pig)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen