Spør Olympus

Spør Olympus

I forbindelse med et pressearrangement Olympus avholder i Berlin 15 juni kommer Akams utsendte medarbeider til å møte flere høye herrer fra Olympus i Japan, deriblant Mr Akira Watanabe, som er sjef for Olympus' "Digital SLR Product Strategy Department". Med andre ord en person som bør vite hva Olympus planlegger på systemkamerafronten fremover, og som attpåtil også besitter nok myndighet til faktisk å uttale seg. Når vi har bedt om et møte med ham, er det imidlertid bare en del av grunnen. Vi ønsker nemlig å gi våre lesere muligheten til å komme med spørsmål som vi kan videreformidle til Mr Watanabe, og deretter videreformidle hans svar tilbake til våre kjære lesere. Olympus Norge er svært tente på ideen, og gjør i skrivende stund alt de kan for å sikre oss muligheten, men ingen ting er helt sikkert riktig ennå. Hvis Mr Watanabe skulle vise seg å være utilgjengelig, vil vi forsøke å få til et møte med en annen interessant person i Olympus-systemet.

Uansett vil vi gjerne høre fra våre kjære lesere hva dere ønsker vi skal spørre ham om, om alt går som det skal. Spørsmålsforslag kan postes i artikkeltråden, men før man gjør det er det imidlertid et par ting man må ha i tankene:

  • Spørsmål må stilles på engelsk, da undertegnede ikke snakker japansk.
  • Spørsmål må som regel holdes ganske enkle, da de må stilles via tolk som ofte har noe begrensede engelskkunnskaper.
  • Vi kommer til å ha begrenset med tid med Mr Watanabe, så ikke alle spørsmålsforslag vil bli brukt. Hvor flere spørsmål overlapper, vil vi for eksempel være nødt til å bruke det spørsmålet som spenner videst eller er mest interessant.
  • Olympus kommer til å lansere nye produkter samme dagen (hva det gjelder skal dere få fortsette å tippe på), så det kan hende noen spørsmål blir besvart i andre artikler om de aktuelle produktene. Det har ingen hensikt å bruke tid på å spørre om ting som allerede er besvart andre steder.
  • Sjekk trådens første post før du poster spørsmålsforslag. Første post i tråden vil bli oppdatert med inkomne forslag med ujevne mellomrom.
  • Tid og nettilgang i Berlin kan begge være mangelvare, så spørsmålsforslag må være postet senest mandag morgen for å være aktuelle.

NB! Denne artikkeltråden er IKKE stedet for spekulasjoner om HVA det er Olympus lanserer på mandag. Innlegg som går på dette vil bli fjernet uten varsel, enten de inneholder spørsmålsforslag eller ikke.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen