Spøkelser fra Kontoret

Bill Murray var til stede under den såkalte Fantastic Fest-festivalen for å snakke om sin kommende film "City of Ember", men måtte også svare på spørsmål fra nysgjerrige "Ghostbusters"-fans.

Forfatterne av amerikanske
Forfatterne av amerikanske "The Office" skal stå for det nye Ghostbusters-manuset.

Svak forgjenger

- Jeg tror sårene etter "Ghostbusters 2" har grodd, svarte Murray på spørsmål fra salen om hvordan han stiller seg til en tredje film. Ifølge Murray ble det fokusert altfor mye på spesialeffekter i film nummer to slik at manuset ble neglisjert, noe som kan forklare at denne gjorde det vesentlig dårligere enn den første filmen.

Optimistisk

Men med dette som et tilbakelagt stadium og med et godt forhold til konseptet ellers, er Murray optimistisk i forhold til det tredje spøkelseseventyret.

- Karakterene er veldig morsomme, jeg har alltid likt dem. Den første filmen var også veldig moro å lage, sa han. Murray kunne dessuten fortelle at forfattere av det amerikanske "The Office" skal stå for manuset til den tredje filmen, noe han tror vil tjene prosjektet.

- Jeg tror det vil fungere. Det er en veldig god idé å få et nytt perspektiv på det hele, sa han. Murray sa imidlertid ingenting om hvorvidt han skal settes opp på rollelisten igjen som Dr. Venkman, så dette forblir ubekreftet inntil videre.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen