Spiser Dell opp Alienware?

Alienware og Dell er omtrent så langt fra hverandre som det er mulig å komme rent image-messig, og et oppkjøp vil både gi Dell kredibilitet blant entusiaster - og gi Dell et litt kulere image.

Ingen benektelse, ingen bekreftelse?

Et oppkjøp slår mange fluer i én smekk, men verken Dell eller Alienware ser ut til ha særlig formidlingstrang for tiden;

- Alienware ønsker ikke å kommentere spekulative artikler eller rykter som har med et eventuelt samarbeid å gjøre, skal selskapet ha sagt i en skriftlig uttalelse til Cnet.com i dag.

AMD inn bakdøren?

Mens Dell ofte blir brukt synonymt med grå og kjedelige kontorbokser, er Alienware forbundet med både den råeste ytelsen og den kuleste designen. I det siste har Dell forsøkt å komme inn på entusiastmarkedet gjennom egenartet design og eksklusive avtaler, men har ikke klart å vippe Alienware av tronen.

Dersom Alienware skulle bli tatt over av Dell får sistnevnte både kredibiliteten og "kulheten" selskapet ønsker, og eventuelle Alienware-baserte Dell-maskiner kan komme til å ta med AMD-prosessorer inn bakveien hos Dell.

Dellinware?

Hittil har AMD ikke fått innpass i Dells produkter, til tross svært mange spekulasjoner. Dette har gjort XPS-merkevaren for entusiastmarkedet til gjenstand for en viss skepsis, siden mange entusiaster først og fremst ønsker en AMD-prosessor.

Ryktene om et mulig samarbeid begynte for nesten ti dager siden og tok utgangspunkt i en bloggpost fra konkurrerende VoodooPCs toppsjef, Rahul Sood - som så ut til å treffe en nerve blant nettjournalister og andre bloggere.

(Kilder: Cnet.com,The Inquirer, Rahul Sood's blog)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen