Spioner med mobilen

Spioner med mobilen

For den som har en eldre Nokia-mobil finnes det en enkel måte å gjøre mobiltelefonen om til et avlyttingsinstrument. Løsningen kalles James Bond-trikset, og utføres på følgende måte:

Sett først telefonen til automatisk svar i headsett-profilen og slå av ringelyden. Bruk en binders eller liknende og kortslutt den venstre, midtre og høyre kontakten på undersiden av mobilen slik at disse er sammenkoblet. Da vil programvaren i Nokia-telefonen henge seg opp, og samtidig aktiveres profilen ”headsett”. 

Ring og lytt
Alt du nå behøver å gjøre er å plassere telefonen i rommet du vil avlytte og så ringe til den. Ingen i rommet vil høre at telefonen ringer og at samtalen blir besvart. Nå kan du høre om ungen gråter eller om svigermor snakker stygt om deg med det samme du er gått ut av rommet.

Det finnes flere telefoner som har mulighet for automatisk svar, og disse kan selvsagt også brukes til avlytting. Husk bare at den som sitter i rommet da vil kunne se at telefonen lyser opp, og registrere at samtalen pågår ved å lese på telefonskjermen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen