Spionbilder av ny Sony Ericsson

Spionbilder av ny Sony Ericsson

Nokia annonserte allerede i fjor høst sitt mobilflaggskip, N95. Denne modellen kommer blant annet med et kamera som har fem megapiksler oppløsning. Sony Ericsson har på akkurat dette området hengt litt etter. Frem til nå ser det ut til.

Populær serie

For spionbilder som har dukket opp på nettet viser en mobil med kodenavn Sophia. Denne modellen er utvilsomt konkurransedyktig, siden denne også er utstyrt med fem megapiksler oppløsning. I tillegg skal den ha de vanlige funksjonene som Bluetooth 2.0, 3G og QVGA-skjerm.

Det offisielle navnet på telefonen ryktes å bli K850i, noe som kan tyde på at selskapet har stor tro på denne modellen. De to foregående modellene i denne serien, K750i og K800i, har begge hatt enorm suksess, spesielt på det norske markedet.

Ny forretningsmobil?

Sammen med bildene av det som kan bli K850i har det også dukket opp bilder av en oppgradert versjon av e-postmobilen M600i. Denne modellen skal i motsetning til forløperen blant annet være utstyrt med et kamera med 3,2 megapiksler oppløsning.

Ryktene sier videre at vi kan vente litt mer offisiell informasjon om begge disse modellene i forbindelse med den gigantiske CeBIT-messen, som starter denne uken.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen