Spillsatsing fra Sony Ericsson

Mens Nokia har lansert spillplattformen N-Gage, har Sony Ericsson sittet velplantet på gjerdet. Nå vil imidlertid også den svensk-japanske produsenten inn i mobilspillbransjen.

Sony Ericsson vil nemlig gjøre mobilkameraet om til en bevegelsessensor, og la deg spille spill som Crash Bandicoot og Super Monkey Ball ved å bevege på telefonen for å styre karakteren. Dette skal fungere på samme måte som bevegelsessensoren i dyrere telefoner som for eksempel LG Secret, HTC Touch Diamond og Apple Iphone.

Til alle telefoner i september

Selskapet har inngått en avtale med det California-baserte Gesturetek, som skal levere programvare for å bruke mobilens kamera som bevegelsessensor. I kontrakten fremstår det at denne programvaren skal leveres fra og med september. Programvaren skal også bli tilgjengelig for eldre Sony Ericsson-telefoner.

Gesturetek leverer også den samme programvaren til Sonys Eyetoy-enhet til Playstation 2. Eyetoy er kjent for å aktivisere deg ved at du må bevege deg foran et kamera i boksespill, tennisspill og lignende.

Les også test av Nokia N-gage »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen