ANBEFALING: Spillmaskinen for deg som vil betale litt mer
Anbefaling

Spillmaskinen for deg som vil betale litt mer

Liker du å spille med høy oppløsning og best mulig grafikk bør du ta en titt på denne anbefalingen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Dette er maskinen for deg som vil ha en rå spillmaskin og som ikke har noe imot å betaler litt ekstra for det. Vi kaller den rikingen. Med rikingen har vi lagt oss på maksimalt 20 000 kroner og for det får du en meget god spillmaskin.

Hvis du ikke har 20 000 til å svi av på en datamaskin, men likevel vil ha en god spillmaskin, kan du sjekke ut våre andre anbefalinger:

Selvfølgelig finnes det en rekke ferdigbygde maskiner på markedet, fra ulike aktører. I tillegg tilbyr de fleste nettbutikkene å bygge maskinen for deg. Men, hvorfor la noen andre få gjøre det, og ikke gjøre noe så spennende selv? Likevel, om du vil ha en komplett og testet maskin der du bare kan reklamere til en nettbutikk om noe er galt, så er nok en ferdigbygget maskin veien å gå. Slik bygger du din egen PC.

Vi starter med skjermkort. Her har vi kombinert to Zotac GeForce GTX 670 som kjører i SLI. Dette er en meget potent løsning, som lett drar høye oppløsninger i full fart.

Prosessoren er siste generasjon fra Intel, nærmere bestemt Intel Core i7 3770K. Dette er den ulåste utgaven, så her kan du ha det mye moro med overklokking. Vi slenger også ved en grom kjøler fra Corsair, H70.

Hovedkortet kommer fra Asus og er det solide Maximus V Formula.

På minnefronten har vi valgt Corsair Dominator Platinum, da med 8 GB kjørende på 2133 MHz og CL9. Dette er rå saker, men de koster.

På lagringsfronten kjører vi på med SSD som hovedenhet, i form av Samsung SSD 830 Series 256 GB I tillegg er det fint å ha litt lagringsplass, dette tar en Western Digital Black 2 TB seg av. Dette er en grom harddisk med solid ytelse.

Rikingen har fått et meget solid kabinett fra Corsair, nemlig Obsedian 650D. På strømforsyningssiden har vi et Chieftec-produkt i form av Nitro Series 950 W. Denne kombinasjonen ser helt rå ut og er svært gjennomført. Dessverre koster den over 2500 kroner, så her kan man også spare noen kroner uten at det går på bekostning av ytelsen.

Når det gjelder operativsystem for spilleren har vi satt opp Microsoft Windows 7, i form av Ultimate 64-bit.Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen