Spillet du alltid taper

Vi overlater som regel spill og slikt dill til Gamer, men denne gangen har det dukket opp en ganske så bisarr sak kalt Lose/Lose. Det som er så spesielt med dette lille skytespillet (som har en del fellestrekk med Space Invaders og dens likesinnede) er at hva du gjør i spillet får virkelige konsekvenser. Hvert eneste lille romvesen som kommer flyvende mot deg er nemlig knyttet opp mot en fil på harddisken din. Dreper du romvesenet slettes også fila. Treffes du av romvesenet (de har tydeligvis ingen våpen) taper du spillet.

I følge det utvikleren skriver på sin hjemmeside (hvor du forresten også kan laste ned spillet) prøver han tydeligvis å sette litt fokus på hvor skillet går mellom det fysiske og virtuelle når det gjelder etikk og verdiforståelse - noe sikkert også noen vil ta inn over seg. Andre vil bare irritere seg grønne for at spillet kun er tilgjengelig for Mac OS, eller lure på om det er det skjulte budskapet her.

Vi i redaksjonen gledet oss bare til å prøve spillet, men da redaktøren nekter å låne bort MacBooken sin til testing, får det bli med videosnutten under.

lose/lose from zach gage on Vimeo.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen