Spillerne får et nytt redskap

Mionix er atter på banen med en ny spillmus, Naos 5000. Ifølge Mionix skal den sette en ny standard med tanke på komfort, styreegenskaper og egentilpasning. Store ord absolutt, så en test er planlagt om ikke så lenge.

Utformingen på Naos 5000 skal være utviklet i samråd med spillere på ulike nivåer for å sørge for et best mulig grep. I tillegg har man forkastet det tradisjonelle systemet med lodd for å øke vekten. På Naos 5000 har man et sentralisert vektsystem som skal sørge for at musen ikke blir side-, for- eller baktung. S.Q.A.T (Surface Quality Analyzer Tool) skal analysere underlaget man bruker musen på slik at man kan få en best mulig nøyaktighet.

For dem som måtte lure, Naos 5000 er oppkalt etter en av de mest lyssterke stjernene vi har. Lasersensoren er på 5040 DPI og musen har bygget inn 128 kbit minne for fem ulike profiler. Polling rate er på 1000 MHz.

DPI kan naturlig nok stilles under bruk, totalt tre nivåer kan settes. Syv programmerbare knapper er også på plass. LED-ene kan også stilles slik at man får den fargen man ønsker.

Veiledende pris er satt til 71,99 Euro uten moms. Hvilket vil si rundt 600 kroner, eller 750 kroner inkludert moms. Tilgjengelighet er satt til midten av desember.

(Kilde: Mionix)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen