Spillerens våte drøm

Den amerikanske PC-produsenten Digital Storm har nå satt sammen sin hittil heftigste rigg. Tre stykk 23-tommers skjermer er satt sammen i formasjon for å få en så omsluttende spillopplevelse som mulig.

Alle skjermene er naturligvis utstyrt med full 3D-støtte, og med de medfølgende 3D-brillene på hodet burde opplevelsen være av det livaktige slaget. Den samlede oppløsningen er på 5760 x 1080 piksler, og drives av Nvidias 3D Vision Surround teknologi.

I hjertet av riggen er det væskekjølte supertårnet BlackOPS Assasin. Det kjører som standard en Intel Core i7 930-prosessor på 2,8 GHz, doble Nvidia GTX 470 skjermkort og 6 GB med DDR3-minne. Det hele drives av en 750 Watts strømforsyning.

Synes du utstyret blir for puslete kan du alltids bestille maskinen med raskere prosessor, fireveis SLI, fabrikkoverklokking, SSD-disker, 12 GB RAM og ymse andre oppgraderinger.

Spesialbygget
Komponentene er satt sammen i et spesialbygget kabinett med vertikal kjøling, der luft blåses ut gjennom toppen i stedet for den vannrette luftstrømmen som vanligvis brukes. Sammen med væskekjølingen burde dette gi gode forhold for overklokking.

Standardprisen for herligheten er på $3499, som skulle tilsi en norsk pris på i underkant av 30.000 kroner med moms, frakt og andre påslag. Slår du deg helt løs i konfigurasjonen kommer du over 60.000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen