Spiller det meste

Liten spiller
LG MF-HE700 minner utseende- og størrelsesmessig mye om en iPod, men et par viktige forskjeller finner man. MF-HE700 har blant annet radio og støtte for filformat som MPEG-4, DivX of XviD.

Spilleren er Linux-basert,men er fullt kompatibel med Windows. Skjermen har en størrelse på 2,2 tommer, og er av typen TFT. Fargedybden er på 65536 farger. Spilleren har en vekt på 196 gram, og størrelsen er på 108 x 70 x 22 millimeter.

MF-HE700 leveres med harddisker med kapasiteter på 20 GB og oppover. I tillegg til filmformatene støtter spilleren en rekke andre formater, som for eksempel MP3, Ogg, ASF og WMA for lyd, samt dokumentformatet txt og bildeformatet JPEG og BMP.

Det innebygde batteriet skal gi opp til 10 timer med musikklytting eller 4 timer med filmkos.

De fleste funksjonene kontrolleres via et iPod-lignende hjul som også fungerer som vanlige knapper. På siden av spilleren fins det tre knapper, blant annet av/på knappen.

MF-HE700 dukker opp i svenske butikker allerede om en måned, og vil da ha en utslgspris på 4300 svenske kroner. Om vi får se spilleren i norske butikkhyller gjenstår imidlertid å se.

(Kilder: Engadget og Cnet)

Flere bilder på neste side.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen