Spillene vi venter på

2007 gikk for å være et av de beste spillårene i historien, med storslagne spillutgivelser som The Orange Box, God of War, Super Mario Galaxy og Call of Duty 4: Modern Warfare.

I 2008 forsetter kampen mellom gode og onde krefter i flere storspill.

Det er ventet en rekke spennende titler for alle plattformer.

Spillelskere kan derfor se frem mot mange timers action og moro i 2008. Her er noe av det du kan glede deg til.

Les også:

- Dette blir stort i 2008
- Valg av TV-skjerm til film, PC og spill?
- Spill for alle aldre


Age of Conan: Hyborian Adventures
(PC, Xbox 360)
Rollespillet Age of Conan: Hyborian Adventures fra norske Funcom er forventet å komme for PC 20. mai.  Det er allerede satt skyhøye forventninger til dette spillet som foregår i verdenen Hyboria.

Age of Conan er basert på Robert E. Howards fantasy-serie, Conan Barbaren. . Du kan velge mellom tre folkeslag å spille med: Cimmerians, Aquilonians og Stygians. I tillegg til å spille online vil det også komme 20 brett du kan spille alene.

Dette er gjort for å gjøre det enklere for dem som ikke har spilt onlinespill tidligere slik at de lettere kan komme inn i spillet.Her kan du gå til hovedsiden for Age of Conan


Devil May Cry 4
(PC, PS3, Xbox 360)
Actionspillet Devil May Cry 4 kommer fra Capcom. Spillet er ventet til Xbox 360 og PS3 den 8. februar. PC-versjonen kommer litt senere i år.

I Devil May Cry 4 er det ventet å bli en heidundrendes kamp mellom nye og gamle spillfigurer. Her skal du kjempe mot skumle vesener og fryktløse demoner. Du spiller hovedrollen som den tapre ridderen Nero. Sammen med "Order of the Sword" en religiøs gruppe, så ønsker han/du å utrydde all ondskap fra verden.Her kan du gå til hovedsiden for Devil May Cry 4


Alone in the Dark 5: Near Death investigation
(PSP, PS2, PS3, PC, X360, Wii)
Skrekkspillet Alone in the Dark 5: Near Death Investigation er utgitt av Atari, og er ventet i butikkene en gang i mai. Du spiller hovedrollen som Edward Carnby. Edwards store interesse er å etterforske på unaturlige fenomener.

Denne gangen befinner han seg i New York og Central Park. Gjennom en rekke generasjoner har det skjult seg en mystisk og godt bevart hemmelighet i parken. Edward Carnby setter seg som mål  å finne ut hva denne hemmeligheten er.

Underveis i dette eventyret møter Carnby på horder av skumle vesener. For Edward blir det en innbitt kamp for å overleve, og hans verste mareritt er blitt til virkelighet i Alone in the Dark 5.

Selve historielinjen i dette skrekkspillet er delt opp i episoder, hver på 30-40 minutter.Her kan du gå til hovedsiden for Alone in the Dark: Near Death InvestigationSpore (Mac, Gamecube, Nintendo DS, PC, PS2, PS3, PSP, Wii, Xbox, Xbox 360)
Endelig ser det ut til at det etterlengtede strategispillet Spore kommer i butikkene 7.september i år, for PC, MAC og Nintendo DS. For andre spillkonsoller må du forsatt vente på lanseringsdato. Skaperene av Spore er Will Wright og  teamet hans fra Maxis Software.

Spore tar deg med ut på et episk eventyr hvor du får oppleve Darwins evolusjonen i hele sitt  unike spekter. Der er fem faser av evolusjonen i Spore, og du kan selv velge hvordan din art skal se ut.

Du entrer spillet som en miniatyrisk encellet organisme, og kommer til å følge dens utvikling gjennom Spore. Målet ditt er selvsagt å unngå å bli spist opp, men du må også få organismen til å spise for å tjene inn såkalte DNA-poeng. Videre er det viktig at du utvikler arten din ved å parre seg med andre arter.

Hjelp artene dine med å utvikler byer, kjøretøy og bygninger, samt opprette kontakt med vesener fra bortgjemte kroker i vårt uendelige solsystem. Kun den sterkestes rett vinner i Spore.Her kan du gå til hovedsiden Spore


Lost Planet: Extreme Condition
(PS3)
Endelig får alle PlayStation 3-brukere oppleve dette ettertraktede actionspillet. Tidligere har Lost Planet: Extreme Condition blitt sluppet Xbox 360 og PC. I slutten av februar, eller tidlig i mars skal PS3-versjonen dukke opp i butikkene.

I hovedrollen spiller du snøpiraten Wayne, som er ute etter å hevne mordet på sin far. Langt borte på en fremmed planet kjemper dessuten menneskeheten en kamp på liv og død, mot fiendtlige vesener (Akrids) og naturens sterke krefter.

Lost Planet: Extreme Condition er et  tredjepersons skytespill basert på action og science fiction. Hvem som vinner kampen av menneske, romvesener og andre monstre, er kun opp til deg.

Opptil 16 spillere kjempe mot hverandre i onlineversjonen av spillet.Her kan du gå til hovedsiden for Lost Planet: Extreme Condition


Star Wars: Force Unleashed
(Wii, Xbox 360, PS2, PS3, PSP, Nintendo DS)
Star Wars: Force Unleashed kommer i butikkene 11. april og gis ut av LucasArts.

Den actionfylte Star Wars-sagaen Star Wars forsetter denne gangen med Star Wars: Force Unleashed. Handlingen finner sted mellom Episode  III Revenge of the Sith og Episode IV: A New Hope. Denne gangen må du uansett kjempe for at de onde kreftene skal gå av med seieren.

Jedi-ridderene har gjort sitt fulle inntog i galaksen, og det blir din oppgave som Darth Vaders hemmelige lærling, å gjøre ende på alle sammen. Du må til slutt ta hånd om jedienes keiser. Hovedmålet er å gi Darth Vader all makt i universet.Her kan du gå til hovedsiden for Star Wars: Force Unleashed


Far Cry 2
(Xbox 360, PC, PS3)
Ubisoft Entertainment står bak førstepersons skytespillet Far Cry 2, som  skal komme ut 25. mars.

Denne gangen kommer handlingen til å foregå på den afrikanske savannen, hvor du er blitt sendt ut på oppdrag. Her må du kjempe mot både mennesker og ville dyr, på et femti kvadratkilometer åpent spillterritorium. Opplev store åpne sletter og klaustrofobiske jungelområder med Far Cry 2.

Ditt hovedmål i Far Cry 2 er å ta livet av en våpenselger som går under  tilnavnet Jakalen. Du må stoppe han fra å levere våpen til to rivaliserende grupper. Bare slik blir det fred i landet du befinner deg i.Her kan du gå til hovedsiden for Far Cry 2Alan Wake
(Xbox 360, PC)
Alan Wake er et tredjepersons psykologisk actionspill fra Microsoft Game Studios.  Spillet er ventet å komme ut en gang i 2008, men det er ennå ikke satt noen nøyaktig lanseringsdato.

Handlingen foregår i den lille landsbyen Brights Falls, Washington. Wake har søkt tilflukt i byen, mens han venter på nyheter om forloveden, som er sporløst borte. Det Allan ikke vet er at han kommer til å møte sine verste mareritt i denne idylliske lille byen. Her må Allan kjempe mot skumle vesen fra mørkets kroker. Allans beste våpen er lommelykten han bærer rundt på. Vesenene får kraften sin fra mørket, så her gir lyset en uvurderlig effekt.

AppleMark

Her kan du gå til hovedsiden for Alan WakeStarCraft 2 (PC, Mac)
StarCraft 2 er et sannhetsstrategispill fra Blizzard Entertainment. Dette er oppfølgeren til det populære spillet StarCraft: Brood War.

Historien i StarCraft 2 foregår fire år etter handlingen i originalspillet, og du møter igjen personligheter som Zeratul, Artanis, Sarah Kerrigan og Jim Raynor. Du vil også kunne besøke en rekke gamle og nye planeter som Char, Mar Sara og Bel'Shir. Rasene Protos, Terran og Zerg fra originalspillet, vender tilbake til nye kamper i StarCraft 2.

Du kan enten spille enspillerkampanjer, eller sammen med tusenvis av andre i flerspillerdelen av StarCraft 2. Gjør deg klar for en strategisk kamp mellom gode og onde krefter, med StarCraft 2.Her kan du gå til hovedsiden for Star Craft 2


Grand Theft Auto IV
(PS3, Xbox 360)
Grand Theft Auto IV fra Rockstar Games, er et tredjepersons actionspill. 29. april er ventet lanseringsdato, for denne fjerde utgaven i GTA-serien. Du spiller hovedrollen som østeuropeeren Nico Bellic. I hjertet av New York prøver han desperat å legge et kriminelt liv bak seg.

Fetteren Roman har klart å lure Nico over til "det gode liv" i USA.  Til daglig driver han en taxisentral i New York, men han har lånt penger fra den russiske mafiaen for å finansiere firmaet. Nico begynner å jobbe for Roman som taxisjåfør, og ender igjen opp i det kriminelle miljøet.Her kan du gå til hovedsiden for Grand Theft Auto IV

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen