Spillene piratene elsket i 2011

Disse ble mest lastet ned ulovlig i fjor.

Det er ikke til å stikke under stol at det finnes spillere som anskaffer seg spill ad ulovlige omveier. Men hvilke spill var mest populære blant piratene i året som gikk?

Det har TorrentFreak kikket nærmere på. De har samlet sammen tall fra ulike nedlastingsovervåkere og andre kilder, og har satt sammen en toppliste for fjoråret.

Crysis 2
Crysis 2

På toppen av lista troner Crysis 2. Spillet ble opprinnelig lekket i en betaversjon omlag en måned før offisiell lansering, noe som førte til at utvikler Crytek og utgiver EA fryktet en piratboom.

Likevel var det først etter at spillet ble sluppet på markedet at spillet tok av på bakromsmarkedet. Spillet kan skilte med nesten fire millioner nedlastinger i løpet av fjoråret.

Modern Warfare 3 versus Battlefield 3

Hakk i hæl følger Window-utgaven av Call of Duty: Modern Warfare 3, med sine 3,65 millioner nedlastninger og Battlefield 3 med 3,51 millioner nedlastinger. Både FIFA 12 og Portal 2 sto også på PC-piratenes ønskeliste, med henholdsvis 3,39 og 3,24 millioner langfingerutgaver.

Heller ikke Nintendo har sluppet unna piratene, og topplisten over de mest kopierte Wii-spillene for i fjor er som følger:

Overraskende nok har Xbox 360-versjonen av Crysis 2 sluppet unna de verste piratene, og spillet er ikke å finne på Topp 5-listen i det hele tatt. Derimot finner vi følgende titler:

Tallene for de øvrige konsollene, som for eksempel PlayStation 3 skal være så lave at de ikke er tatt med i oversikten.

Les også: Spillåret 2011 — Her er våre favoritter

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen