Dette bildet er hentet fra den kommende Snowden-filmen, men er ikke med i teaseren.
Teknofil
Dette bildet er hentet fra den kommende Snowden-filmen, men er ikke med i teaseren. (Bilde: Open Road Films)

Han skal spille Snowden i ny film om varsleren

Se den aller første teaseren her.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den amerikanske varsleren Edward Snowden sitter i politisk asyl i Russland, og kan neppe forvente å slippe inn i USA igjen med det aller første. I hjemlandet får han likevel mye oppmerksomhet, og tidligere i år vant dokumentarfilmen om ham, Citizenfour, til og med en Oscar-pris.

25. desember i år har spillefilmen Snowden premiere i USA, og nå har den første teaseren dukket opp på nettet, skriver Cnet. Thrillerdramaet er regissert av ingen ringere enn Oliver Stone, som også har regissert filmer som Platoon, Født 4. juli, JFK, Nixon og Wall Street: Money Never Sleeps.

I rollen som Edward Snowden finner vi skuespilleren Joseph Gordon-Levitt (Inception, The Dark Knight Rises, 10 Things I Hate About You).  Andre viktige roller er besatt av Shailene Woodley (The Fault in Our Stars), Rhys Ifans (Notting Hill) og – wait for itNicolas Cage! (Con Air, The Rock, Gone in 60 Seconds +++). Vi synes i alle fall rollelisten virker lovende.

I den første teaseren for filmen Snowden får vi ikke se all verdens, men den setter stemningen for hva vi har i vente. Den første traileren pleier som regel å følge kort tid etter teaseren, så den får du nok se om ikke så lenge.

Men først, her er teaseren:

Snowden-dokumentar vant Oscar
– Vanlige mennesker kan forandre verden »

(Kilder: YouTube, CnetIMDb.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen