Spill vekk pengene dine

Spill på mobiltelefonen blir mer og mer populært. Hittil har den eneste kostnaden for deg som spiller på telefonen stort sett vært å betale for selve spillet. Nå kommer imidlertid mobilspill hvor du må satse penger for å spille.

Det er spillprodusenten Cometa Games som vil loppe deg for penger. Cometa er en av flere selskaper som i forkant av fotball-VM i Tyskland slipper produker som omhandler fotball, men som ikke har noen direkte forbindelse med VM.

Det nye spillet World Cup Shootout er et forholdsvis vanlig fotballfrisparkspill hvor poenget er å treffe mål. Det som gjør spillet spesielt er at du satser penger på om du klarer å lure målmannen. Om du setter ballen i mål, vinner du fra det dobbelte av hva du satset. Skulle du imidlertid bomme, går pengene rett i lomma på spillprodusenten.

Fotballspillet er del av den nye Mobile Casino-plattformen fra Cometa, og skal i følge produsenten sørge for sikker og rask gambling på mobiltelefonen. Løsningen gjør det mulig for spillerne å laste ned nye spill og betale direkte med kredittkort.

(Kilder: Mobilegamefaqs.com)

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen