Spill Pong med lua

Om du er litt over gjennomsnittlig nerdete, er du sannsynligvis svak for gamle dataspillklassikere som Snake, Space Invaders og Pong. Og om du er nerdete på kanten til sykehusinnleggelse, har du en drøm om å ha en skjerm som viser det klassiske dataspillet Pong på lua di.

Nå kan denne drømmen gå i lykksalig oppfyllelse. Det krever riktignok en aldri så liten innsats fra din side, men om du er en ekte nerd tar du kretskort og dataprogrammering på strak arm.

Alt du trenger for å spille Pong på hodet er en 21 x 10 pikslers LED-skjerm, et par kretskort, noen mikrokontrollere, en drøss transistorer og en hel del andre komponenter vi vanlige dødelige ikke aner hva er.

Deretter er det bare å lodde sammen elektronikken, programmere den med en PC, og sy det hele fast til en skinnlue, eller BF om du vil. Etter litt jobb har du byens kuleste og rareste lue.

Som en bonus har skaperen også sydd inn en mikrofon og forsterker i lua, slik at skjermen kan fungere som equalizer. Dermed blir du konsertens mest populære nerd med denne lua.

Om du vil lage en Pong-lue, finner du litt mer detaljerte opplysninger på Lushprojects.com.

(Kilder: Gizmodo.com, Lushprojects.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen