Spill på storskjerm fra mobilen

Spill på storskjerm - fra mobilen

Nettstedet autos.yahoo.com har valgt en temmelig uvanlig og oppfinnsom måte å markedsføre seg på. Alle som befinner seg på Times Square i New York kan nemlig konkurrere mot hverandre i et bilspill på en gigantisk storskjerm som henger utenpå en bygning, via mobiltelefonen.

For å få tilgang til spillet slår man enkelt og greit et 800-nummer, der man blir plassert i kø. Når det blir innringerens tur til å spille vil en stemme gi beskjed om hvilken bil vedkommende har fått tildelt, altså enten den høyre eller den venstre. Hver runde varer i 45 sekunder. Spillet er aktivert i 25 minutter hver time, hvorav de resterende 35 minuttene brukes til å reklamere for Yahoo! Autos.

Man kontrollerer bilen på den samme måten som man ville gjort med en tradisjonell bilbane, altså ved å senke eller øke farten etter hvor skarpe svingene er. Man har altså ikke muligheter for å svinge manuelt til venstre eller høyre. For å bremse bruker man 8-tasten og for å øke farten bruker man 2-tasten.

For de som har tenkt seg til New York, og som kunne tenke seg å teste ut konseptet, kan vi opplyse om at adressen for begivenheten er 23rd and Broadway. Det vil være mulig å spille spillet helt fram til 22. april i år.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen